Informace ze světa Internetu hlavně o včelách a včelařích, a česky

7 způsobů jak si medem osladit život

27. listopadu 2008 v 19:11 | Eman |  Recepty s medem a produkty včel
Swanson Health Products nabízí 7 způsobů jak si osladit život medem. Uvědomili jste si, že můžete s medem udělat více, než si ho mazat na chleba?

*Obličejová maska*
Nádherná, měkká pleť je po 15 minutách uvolňovací masky ze žloutku, medu a jogurtu. Smícháte v misce žloutek z jednoho vejce, med a lžíci obyčejného jogurtu. Natřete směs na čistou tvář a necháte 15 minut. Očistíte teplou vodou. Budete překvapena jak hladce a mladě bude pleť vypadat za zanedbatelnou cenu proti salonům krásy.!

*Přirozená náhražka cukru*
Nahraďte v každém receptu stolní cukr v téměř každém receptu příjemným nektarem z přírody. Používejte med za cukr v poměru 3:4. V receptu, co se odvolává na šálek cukru, použijte ¾ šálku medu. V receptu, kde má být ½ šálku cukru, vyžaduje to 3/8 šálku medu.

*Egyptský Elixír do lázně*
Med a mléko v lázni byla vášeň Kleopatry v době jejího vládnutí v 1. století před Kristem. Hýčkejte se jako královna s vlastní směsí ¼ šáklku práškového mléka, ¼ šálku medu a 1 čajová lžička oleje z Jojoby. Přidejte esenciální oleje jako je exotický ylang ylang pokud chcete. Po smíchání všech ingrediencí, nalejte to do teplé lázně a nechte 15 minut rozplynout. Vynoříte se s hedvábnější pletí než byste si pomyslela!

*Oslaďte si Zelený čaj*
Každý ví že zelený čaj je zdravý nápoj a výborný zvyk ho zařadit každý den. Ale pití čistého horkého čaje mnoho lidí nemusí. Zkuste si ho osladit lžící medu. Změní to obyčejný čaj na elixír podobný dezertu..

*Marináda na steaky*
Med je výborná ingredience do marinády. Přidá to pravou sladkost k typické octové bázi. Maso se bude dosova škvařit na grilu. Tady je jeden recept: 1 šálek omáčky na steaky, ½ šálku Italského dresingu v lahvi, ½ šálku medu, ½ čajová lžička sojové omáčky a ½ čajová lžička česnekového prášku. Smíchat ingredience a přelít 1 kg steaku. Marinovat 48 hodin v lednici. Dát steak na gril a odstranit zbylou marinádu.

*Dejte vaší zelenině dobrou chuť*
Správný dresing může udělat nebo "zabít" salát. Změňte špenát na výtečnou večeři s tímto dresingem připraveným z přirozených ingrediencí. V mixéru smíchejte šťávu z velkého citronu(asi 1/3 šálku), 1 vaječný žloutek, 1/3 šálku mleté hořčice, ½ šálku medu, 2 velké lžíce sekané cibule, trocha soli, špetka pepře, a ½ čajová lžička česnekového prášku. Pomalu postřikujte olivový nebo řepkový olej do šálku na ingredience a ty se smíchají. Nalije do sklenice a připravte k podávání. Přelijte dvě lžíce dresingu přes kreativní směs zeleniny, ovoce, semen a ořechů.

*Celer namáčený v arašídovém máslu a medu*
Připravte zdravý ale chutný předkrm v několika minutách rozetřením arašídového másla do štěrbin celerových lodyh; potom namočte celer do medu. Tento konečný krok přidá trochu přijemné chuti ke křupavé pochoutce.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jean-Guillaume Jean-Guillaume | E-mail | Web | 15. listopadu 2011 v 15:44 | Reagovat

Info jsem vstřebal - Třídní původ? Moji předkové byli neandrtálci:-))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama