Informace ze světa Internetu hlavně o včelách a včelařích, a česky

Salát z červené řepy a jablek

4. října 2008 v 12:50 | Eman |  Recepty s medem a produkty včel
2-3 červené řepy, 4 jablka, 2 lžíce strouhaného křenu

1,5 dl vody, 4 lžice vinného octa, 1 lžíce medu, 3 lžíce oleje, , 1 lžička fenyklu, sůl.

Vodu svaříme s octem, fenyklem, medem a solí, odstavíme a vmícháme olej.
Červenou řepu uvaříme doměkka a necháme vychladnout.
Pak ji oloupeme a nakrájíme zoubkovaným nožem.
Jablka nakrájíme na kostky a přidáme k řepě.
Salát ozdobíme křenem a přelijeme zálivkou.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 čochtan čochtan | E-mail | 8. října 2008 v 22:45 | Reagovat

to je výzva...........

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama